×

KONTAKT OS

SCA Danmark
C. F. Tietgens Vej 7b
6000 Kolding
Tel: 87 610 727
Fax: 75 536 058
info_sca@cargill.com
ordre_sca@cargill.com

 

Tilskudsfoder

Fravænning er et stort skridt for en lille gris. Derfor har SCA udviklet et program af tilskuds­foder der kan tilpasses den enkelte besætning. I den kritiske fravænningsperiode er grisen udsat for mange stressfaktorer som flytning, sammenblanding med andre grise samt mil­jøændringer i forhold til temperatur, vand og foderoptag.

SCA tilskudsfoder er optimeret efter nyeste viden om kombinering og vurdering af kvalitetsråvarer. Der benyttes en bred vifte af forskellige råvarer for at opnå en optimal er­næring af grisen. Tilskudsfoderet er baseret på letfordøjelige råvarer af ensartet kvalitet, som grundlag for at sikre et optimalt foder-optag. Et øget foderoptag giver en større enzym- og syreproduktion som resulterer i en bedre tilvækst.

I tabellen nederst på siden fremgår SCA udbud af koncentrater til smågrise samt hvilke råvarer, der skal være tilgængelige i foderladen.

Tilskudsfoder leveres enten i 25 kg’s sække, 1000 kg’s big bags, som kan blæses i silo efter ønske

Tilskudsfoder  Brugsvejledning Kg interval
Lifestart AP 45 Byg, Hvede,  5-8 kg
Lifestart TOP 30 Byg og Hvede, Sojaproteinkoncentrat og Olie/Fedt 6-9 kg
Lifestart UK 45 Byg og Hvede 6-9 kg
Lifestart 40 Byg, Hvede 7-10 kg
Lifestart 25 Byg og Hvede, Sojaproteinkoncentrat/Sojaskrå og Olie/Fedt 7-10 kg

 

Kontakt SCA på tlf. 87 610 727  eller info_sca@cargill.com for yderligere information og optimering af fuldfoder baseret på oven nævnte tilskudsfoder.

 

TOP