×

KONTAKT OS

SCA Danmark
C. F. Tietgens Vej 7b
6000 Kolding
Tel: 87 610 727
Fax: 75 536 058
info_sca@cargill.com
ordre_sca@cargill.com

 

hjort

Færdigfoder til hjortevildt

Der anvendes udelukkende en sammensætning af velkendte råvarer i Feinschmecker. Det vægtes højt at foderet indeholder en ideel kombination af vitaminer og mineraler samt et godt indhold af struktur.

Et fuldfoder som Feinschmecker bør anvendes med sund fornuft. Ønsker man at tilbyde et foder til råvildtet på ens jagtareal i dertil velegnede foderautomater, er det ikke hensigtsmæssigt at påbegynde fodring om vinteren af hensyn til råvildtets fordøjelses system.

Det anbefales at starte med fodringen i september måned, såfremt at råvildtet aldrig før har haft adgang til et færdigfoder.

Under alle omstændigheder så skal råvildtet tilvænnes et fuldfoder langsomt. Forsøg at tilse automaterne ofte og tildel små mængder foder i begyndelsen.

Det er op til den enkelte vildtforvalter/jæger at være ansvarsbevidst omkring fodring i henhold til dyrenes velbefindende.

Der er mange gode oplevelser forbundet med at færdes i naturen og iagttage råvildtet og efterse ens foderautomater. Muligheden for at få et bedre kendskab til bestanden af hjortevildt på ens jagtareal øges markant.

Egenskaber – Feinschmecker:
• Feinschmecker er et specielt designet fuldfoder til råvildt.
• Foderet er sammensat af velkendte råvarer af god kvalitet.
• God forsyning af vitaminer og mineraler.
• En ideel pillestørrelse mindsker omfanget af spild.

 

TOP